Ja tenim aquí les primeres imatges dels nous models de para-xocs del darrere per Discovery 300.




Dos models per cobrir totes les necessitats i usos. Un model senzill per a ús tradicional i un altre més complet amb mòdul de winch desmuntable.




Tots dos models van proveïts d'orificis d'ancoratge ràpid per hi-lift en els laterals, ports per portagrilletes, 6 punts de subjecció en el cas del model sense winch i 14 punts de subjecció en el cas del model amb winch.

El model amb winch s'ha dissenyat amb suport independent per poder desmuntar el mòdul del winch d'una forma senzilla i ràpida. D'aquesta manera podràs sortir amb el teu discovery deixant el winch a casa (segons convingui) i deixar el para-xocs muntat per poder circular sense problema.




Vista posterior (model amb winch)



Vista posterior (model sense winch)

Els laterals i les cantonades del para-xocs s'han disposat el més cenyit possible a la carrosseria per guanyar el màxim angle de sortida, ja que són les zones on és més freqüent colpejar el para-xocs en situacions complicades.






Finalment, el suport de winch s'ha dissenyat buscant un sistema de muntatge ràpid sense necessitat de realitzar cap modificació sobre el xassís i assegurant així la viabilitat de la seva homologació.

La seva instal·lació es realitza mitjançant vuit cargols M12. Quatre d'ells travessant els travessers del xassís en sentit transversal i quatre fixats als extrems del travesser posterior mitjançant rosques remachables. Tots en conjunt formen una subjecció perfecta capaç de bloquejar les tensions en tots els sentits.




Tant el model amb winch com el model sense winch han estat dissenyats pensant en el futur, ja que estan preparats per albergar futurs accessoris. De manera que, si adquireixes un d'aquests models, tindràs la possibilitat d'ampliar el conjunt amb més accessoris en un futur pròxim. Sens dubte, una forma intel·ligent d'estalviar en la preparació del teu vehicle ja que, no només no hauràs d'invertir dues vegades en el mateix, sinó que, a més podràs anar ampliant el conjunt poc a poc en les següents evolucions del teu vehicle.