Rockarmy.es Fabricació  Barcelona

Rock Army és una empresa especialitzada en la fabricació d'accessoris de protecció i condicionament per a vehicles off-road i camper. El nostre sistema de treball està compost per tres grans pilars:

  • Disseny assistit per ordinador (CAD)
  • Fabricació per control numèric (CNC)
  • Acabat artesanal d'alta qualitat.

El resultat
del nostre esforç, juntament amb l'entusiasme amb què comencem cada repte es reflexa en cada un dels nostres productes. Des del disseny fins a la construcció i l'acabat. És per això que els nostres clients sempre tornen a confiar en nosaltres en les següents evolucions dels seus vehicles.


Les característiques pròpies que sempre trobaràs en un producte Rock Army són:

Un disseny intel·ligent. Pensat per millorar les aptituds off-road del teu vehicle sense oblidar-nos de la facilitat d'instal·lació, ajust i per descomptat, el seu comportament davant col·lisions i jornades de treball intenses.

Un sistema de muntatge eficaç. Els nostres sistemes de suports estan dissenyats per bloquejar les tensions pròpies de cada element en treballar i dissipar la fatiga transferida a l'estructura del teu vehicle, especialment en situacions complicades. Aquest aspecte és de vital importància en para-xocs a causa de les tensions extremes a què es veuen sotmesos en la nostra afició.

Una construcció rob ust a. Les combinacions de gruixos, nervis i els sistemes de reforços garanteixen la resistència i durabilitat de tots els nostres productes.

Un ajust perfecte. Tots els nostres productes es fabriquen utilitzant maquinària de control numèric d'última generació, la qual cosa garanteix un perfecte acoblament dels mateixos sobre el vehicle. A més, els nostres sistemes de suports poden ajustar, el que et permetrà ajustar els nostres para-xocs al teu vehicle sense problema tenint en compte les seves petites diferències o particularitats.

Un acabat d'alta qualitat. Un bon acabat no seria possible sense les mans d'un artesà. És per això que a Rock Army vam acabar tots els nostres productes de manera artesanal, dedicant-los el temps necessari per aconseguir un acabat digne de destacar. En altres paraules, ens agrada sentir-nos orgullosos del que fabriquem. De manera que si valores la bona feina i t'agrada sentir-te satisfet amb les teves compres, no ho dubtis, ens recomanaràs.