Aquest projecte s'ha desenvolupat amb la intenció de crear un model de para-xocs del darrere per a Jeep WJ estètic, robust i cenyit a la carrosseria.

En aquest disseny hem buscat l'homogeneïtat de les formes per aconseguir una estètica d'acord amb les línies de el vehicle, majoritàriament arrodonides.



 

Generalment, els models de para-xocs del darrere per WJ solen sobresortir massa de la projecció en planta del vehicle perjudicant així als angles de sortida. Aquest aspecte sempre és important en els para-xocs ja que, com millors siguin els angles de treball del nostre vehicle, millors seran les seves aptituds off-road.

En aquest cas, tractant-se d'una unitat del darrere, l'angle de sortida té una major importància ja que un para-xocs amb uns angles desfavorables, no només obstaculitzará les maniobres en trial, sinó que, a més podria enganxar-se al terreny a l'sortir d'un pas complex, fent l'efecte d'un àncora i acabar deformat irreparablement o estripant els punts de subjecció del monocasc. Per aquest motiu hem dissenyat el nostre model amb els extrems molt alts, per tal d'optimitzar aquests angles.

 

Si us fixeu en les fotografies, els laterals del para-xocs queden aixecats, per tal de deixar tot l'espai lliure possible per a les nostres maniobres.


 

Però no només hem tingut en compte l'estètica i la funcionalitat. També hem tingut molt en compte la rigidesa de tot el conjunt, reforçant geomètricament la carcassa amb el mateix disseny i utilitzant un gruix de material de 4 mm.

I com és habitual en Rock Army, hem dissenyat un sistema de suports molt especial, ja que aquest model de para-xocs servirà de base per als pròxims suports de roda del darrere. Els quals aniran acoblats a el para-xocs i inclouran un set de suports addicionals per suplementar la seva subjecció a fi d'assegurar la fermesa de tot el conjunt.

El para-xocs i el kit de suport de roda es podran adquirir per separat. D'aquesta manera, si en un principi no vols instal·lar suport de roda i en el futur canvies d'opinió, tindràs l'opció de muntar-ho a posteriori.

D'altra banda, en aquesta ocasió hem inclòs una parella de fars de treball en els extrems del para-xocs que seran de gran ajuda en les vostres maniobres nocturnes i una parella de porta- grillons de mida reduïda, amb la mateixa resistència en tracció que els nostres porta-grillons estàndard, 12T .

En definitiva, aquest és un model posterior pensat i dissenyat per complir amb les expectatives dels usuaris més exigents i aportar un acabat estètic de la part posterior del nostre Jeep Grand Cherokee, deixant oberta la possibilitat de muntar el suport de roda en el futur, formant tot un mateix conjunt.


En breu us oferirem més informació sobre els suports de roda del darrere.